Dutch Larp Platform bijeenkomst 11-09

By lack of a better place to host this in the initial set up phases of this initiative, I’ve hosted this information here to be able to show it on a publicly accessible location. The text below is in Dutch.

Eerste bijeenkomst Dutch Larp Platform

De reserveringen voor de eerste bijeenkomst van Dutch Larp Platform zijn nu open!

Dit bericht is aan jou gericht als je actief bent in de Nederlandse larp-scene; als maker, organisator, of welke andere term je ook op jouw bezigheden wilt plakken. Het belangrijkste is dit: Jij bent één van de vele mensen die hun tijd en vaardigheden aanwenden om larps te faciliteren in Nederland. En daarom willen wij je graag ontmoeten, maar meer nog dan dat, in contact brengen met anderen die dit gegeven met je delen. Ik nodig je dan ook graag uit voor de eerste bijeenkomst van Dutch Larp Platform (zie de bijlage voor meer informatie over dit initiatief).

Op woensdagavond 11 september vanaf 18.30 ontvangen wij je graag in de Dutch Game Garden aan de Neude 5 te Utrecht op ons eerste evenement. Het programma zal met een korte presentatie meer duidelijkheid verschaffen over onze plannen om vervolgens met enkele korte talks een aantal discussiepunten in te leiden waarover je met ons en andere aanwezigen in gesprek kunt gaan. We sluiten dit geheel af met een drankje en meer tijd voor gesprekken. Zie voor meer informatie en reismogelijkheden naar de locatie de bijgesloten flyer.

Let op: Vanwege de maximale capaciteit van onze locatie werken we met reserveringen. Als je op 11 september aanwezig wilt zijn kan je een e-mail sturen naar dit adres (dutchlarpplatform-at-gmail-punt-com) met je naam, waar je zoal actief bent en dat je wilt komen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van ons. Wil je jezelf verzekeren van een plek, reageer dan snel! Wij hopen velen van jullie te zien op 11 september.

Flyer 11 September

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>